SAJÁTVILÁGOM

Ez a blog elsősorban rólam fog szólni, az engem körülvevő világról, az érzéseimről, a gondolataimról...ja, és a családról.

Friss topikok

  • zsoltko: Szia Tamás! Nagyon megörültem a hozzászólásodnak, és annak is, hogy tetszenek az írásaim. Látom, v... (2008.10.13. 11:07) A jogaimról

Linkblog

Én és a család

2007.10.21. 11:01 - zsoltko

Címkék: mikrokozmosz

Minden valamirevaló regény a főszereplők bemutatásával kezdődik. No, jó, ez mondjuk nem is regény, hanem egy blog, de azért még bemutatkozhatok. Nem?

Szóval, becsületes nevem: Sztakó Zsolt. Azoknak, akik látogatnak irodalmi portálokat látogatnak /tudom, ez akkora perverzió, hogy nem illik vele dicsekedni/ nem lehet teljesen ismeretlen a nevem, mivel elsősorban ott nyomulok /Barátok verslista, Fullextra stb/. Úgyhogy, ha valakinek az a képtelen ötlete támadna, hogy itt nem elég belőlem, ezeken a helyeken megtalálhat.

Persze, a SORS sokkal jobb író nálam, és gondoskodott egy kifliről a történetben. Ez pedig az, hogy az eddigi 40 évem túlnyomó részét négy keréken éltem le. Mármint kerekesszékben, nagyon mozgássérülten.

A történet itt még nem ér véget, mert a beszélőkém se a legjobb. Talán ezért is választottam azt a módszert, hogy inkább írásban kommunikálok a világgal.

Ja, és mindezeken túl még magyarként élek Szlovákiában, a határtól pár kilométerre, Százdon, a szüleimmel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztakozsolt.blog.hu/api/trackback/id/tr33202752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása