SAJÁTVILÁGOM

Ez a blog elsősorban rólam fog szólni, az engem körülvevő világról, az érzéseimről, a gondolataimról...ja, és a családról.

Friss topikok

  • zsoltko: Szia Tamás! Nagyon megörültem a hozzászólásodnak, és annak is, hogy tetszenek az írásaim. Látom, v... (2008.10.13. 11:07) A jogaimról

Linkblog

Fogorvosnál voltam

2008.11.13. 11:47 - zsoltko

Címkék: sztori mozgássérült

Tegnapelőtt fogorvosnál voltam. Nos, ez nem volna nagy szám egy átlagos egészségű embernél, de egy mozgássérültnél, aki ráadásul egy piciny faluban él, hát rögtön érdekesebb a történet. Kezdődött az egész azzal, hogy tíz évvel ezelőtt, amikor a fogaim elkezdtek vészesen romlani, kerestünk egy fogorvost, aki elérhető távolságra van tőlünk, és a rendelőbe tolókocsival is be lehet jutni, vagy legalábbis nem kell túl nagy akadályokat leküzdenünk. Végül, a szomszéd faluban, Ipolyszakálloson találtuk meg ezt a rendelőt, ahova rámpán lehetett feljutni, ahol a "fognyűvő" doki a héten két napot rendelt. A hét többi napján Ipolyságon, egy iskolában dolgozott, ami történetünk további részére nézve bír jelentőséggel. Négy évig jártunk Szakállosra a fogorvoshoz, de aztán "kitúrt" minket egy patika, ami elfoglalta azt a helyiséget, amin keresztül a rendelőbe jutottam, és hát anyuék is egyre nehezebben cipelték fel a kocsit a lépcsőkön. Ekkor hallottuk, hogy abba az iskolába, ahol a doki Ságon rendel, jár egy kocsis fiú, és így ott is van rámpa. Innen kezdve járunk tehát Ságra a fogorvoshoz. Csakhogy a kocsis srác az idén kimaradt, a rámpát leszerelték, és ezzel csak ott és akkor szembesültünk. Szerencsére, oldalról, a konyhán keresztül be tudtunk jutni az épületbe. Hát ennyi volna az én mondókám. Tudom, nem nagy sztori, de hidd el, hogy a mi életünket pont az ilyen apró "sztorik" keserítik meg, amit te talán észre se veszel.

A bejegyzés trackback címe:

https://sztakozsolt.blog.hu/api/trackback/id/tr37766803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása