SAJÁTVILÁGOM

Ez a blog elsősorban rólam fog szólni, az engem körülvevő világról, az érzéseimről, a gondolataimról...ja, és a családról.

Friss topikok

  • zsoltko: Szia Tamás! Nagyon megörültem a hozzászólásodnak, és annak is, hogy tetszenek az írásaim. Látom, v... (2008.10.13. 11:07) A jogaimról

Linkblog

Szlovákiai magyar tehetségek

2008.12.09. 14:04 - zsoltko

Címkék: tehetség tv markíza

Vasárnap ért véget a Markíza tévé tehetségkutató show-ja a Slovensko má talent/Szlovákia tehetsége/ című műsor, ahol a tíz döntősből három szlovákiai magyar volt. Nem kis büszkeséggel írom ezt, mivel akárhogy is számolom, ez harminc százalék, ami a tíz százaléknyi magyarságtól igencsak szép teljesítmény. Talán az ilyen műsorok is hozzásegítenek, hogy a két nép végre egymásra találjon. A döntő magyar résztvevőinek a névsora: Patkoló Anabella /9 éves, ének/, Bódis Gyöngyi /15, ének/, Habodász István /16, előadó/.

A bejegyzés trackback címe:

https://sztakozsolt.blog.hu/api/trackback/id/tr46813054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása